Gelato Queen - why

Why

De zin voor avontuur en de liefde voor creatie waren de drijfveren voor Jelle om zich in Italië te verdiepen in de kunst van het gelato maken. Aan de Carpigiani University in Bologna leerde ze van de beste gelato-meesters hoe je recepturen samenstelt en smaken berekent.

Met een rugzak vol kennis en enthousiasme keerde Jelle terug naar België, vastbesloten om hier iets moois mee op te bouwen.

En dat doet ze vandaag nog steeds! In Gelato Queen geeft Jelle het beste van haar creatieve zelf om de lekkerste gelato te bereiden en mensen te laten genieten van pure en authentieke kwaliteit. Samen met Jonathan, haar echtgenoot en drijvende kracht achter de schermen, maakt Jelle van Gelato Queen een unieke belevenis voor jong en oud!

Gelato Queen - How

How

Alles begint bij een idee. Een belevenis, een indruk, een geur. Jelle neemt ze op en gaat aan de slag om je wereld te verrijken met unieke creaties. Ze neemt je mee in het paradijs van kwaliteitsvolle ingrediënten, verrassende combinaties, subtiele kleuren en fijne texturen. Voor de toonbank van Gelato Queen worden al je zintuigen op scherp gezet om ze daarna los te laten in een oase van puur genot. Een fantastische belevenis die keer op keer smaakt naar meer!

Gelato Queen - What

What

In Gelato Queen beleef je de bijzondere combinatie van Italiaanse smaak en warme gezelligheid in een licht en stijlvol Scandinavisch interieur. Authenticiteit loopt als een rode draad doorheen alle reilen en zeilen in Gelato Queen. Met leuke, subtiele details hebben Jelle en Jonathan zich deze plek helemaal eigen gemaakt en er hun hart en ziel in gelegd. Dat voel je, dat beleef je en dat doet mensen terug komen, keer op keer opnieuw.

Geniet op een zonnige dag van je zelfgekozen coppa in de tuin, of warm je in de koude wintermaanden op bij een heerlijk theetje. Ook al kom je in de stromende regen binnen, vertrekken doe je sowieso met een stralende glimlach!

I have a simple taste. I'm always satisfied with the best. -Oscar Wilde-A balanced diet is a coppa in each hand!The only man I'll ever chase after is the ice cream man