Gelato

Elke gelato is een unieke combinatie van pure, verfijnde ingredinten, een stevige dosis creativiteit en hopen liefde en geduld. Jelle, chef van Gelato Queen, start van een eigen smaakidee om elk recept zorgvuldig samen te stellen. Het zoeken naar de juiste samenstelling, het proeven en bijsturen, het subtiele evenwicht van niet te veel en net genoeg, geen moeite is Jelle teveel om telkens weer tot die perfecte smaak en structuur te komen en jouw glimlach te zien bij het genieten van zoveel heerlijkheid!

Huisbereide limonades & infusies

Bij Gelato Queen trekken we de kaart van pure en unieke kwaliteit door in onze dranken. Alle huisbereide limonades zijn suikervrij, maar barstensvol smaak! De koude infusies maken we met gedroogde planten en kruiden. Zo kunnen we jou steeds een glas puur genot voorschotelen.

Koekjes

Dat verfijning en kwaliteit in de details zit, heeft Jelle maar al te goed begrepen. De zin voor afwerking zit haar van nature in de vingers. Precies daarom zal je bij Gelato Queen geen voorverpakte koekjes vinden, maar enkel verse, huisgemaakte lekkernijen die jouw koffie- of theemoment helemaal af maken!